Pages


Search

Thursday, December 16, 2010

KMK DI HATIKU

Assalamualaikum buat semua...
malam ni zaralaura tetiba rasa rindukan KMK ( Kolej Matrikulasi Kedah )
Rindu pulak suasana kmk.. rindukan pensyarah2 yang baik hati lagi berhati mulia... hanya ALLAH yang dapat balas jasa mereka yang telah mengubah setiap insan yang kurang berilmu kepada berilmu..
zaralaura rindukan kawan2 waktu kat matrik dulu.. dari cni zaralaura dpat cari kawan seramai yang mungkin dari setiap negari hihihi... Alhamdulillah zaralaura dah dapat kawan dari setiap negeri..
Buat kawan PDT dulu.. you guys memang best la.. hepi selalu.. we like family when in the class. Teringat pulak pasal drama BI yang kita buat dulu.. hehe.. Xsangka jugak la zaralaura dapat belakon jadi mak hihihi walaupun 1 scene jer pun... hehe...Buat roomate time PDT Nik Salwani, Fara Ain and Trah.. you guys memang cool bersama la hehe.. Hope we keep touching each other la hihi... kawin jangan lupa ek jemput.. Untuk roomate roomate PST Aziah n Yana.. tima kasih banyak2 dah hiburkan hati zaralaura.. you guys pun memang best la.. serasi bersama hehe.. Rajin2 la contact hehe... Kat KMK la zaralaura baru pass buat roket air kat sek dulu xreti pakai buat jer hehe... itupun orang ajar hehe..  bagi kawan2 yang lain, zaralaura sangat seronok dapat kenal you guys memang you guys sporting xkira walaupun zaralaura XPDT..




















BUAT H6T2 (A) & (B) Kenangan yang paling best waktu kita pegi langkawi sama2.. xsangka kita boleh capai silaturrahim begitu hehe.. TRIPS TO LANGKAWI memang best dan terima kasih buat EN NAZRI DAN EN MAZLAN yang mengiringi.. Untuk paah, fara ain, wani, trah, azi, miza, yana, aishah, munirah TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA SEBAB DAH BUAT HIDUP ZARALAURA CERIA DI KMK

No comments:

Post a Comment

Kuih Rojak Resepi mama zara

640 Ml. kicap pekat
480 gm otak udang
50 biji cili kering
1 kilo gula putih
1 kilo gula merah
400 gm tepung jagung
belacan, garam dan asam jawa.

1. Masak gula merah dan tapiskan
2. Rebus cili kering dan kisar sehingga lumat bersama belacan dan tapis.
3. Perah air asam jawa dan masukkan semua aduanan kedalam kuali dan kacau sehingga pekat.

3. Bahan sampingan - kacang dan bijan.